gravatar

Vkontakte Yardım / Bilgi Rehberi

Vkontakte Russ'a Hoş Geldiniz.

Rus yapımı Facebook tarzı BKohtakte.ru sitesi hakkında her türlü sorunuza cevap bulabileceğiniz , Türkçe Yardım  blog sitesine konu ile ilgili merak ettiklerinizi yorum şeklinde yazabilir ve yazılan yorumlara cevap da verebilirsinizwww.vkontakteruss.blogspot.com 

VK Yardım Menüsü / Help Menu

VkontakteRuss Genel Olarak Sıkça Sorulan Sorular




■ Vkontakteru Login / Giriş  nerden yapılır?
■ BKohtakte.ru'ya Nasıl Üye Olunur?
■ Vkontakteru üyelik formu nasıl doldurulur?
■ Vkontakteru  telefona gelen Üyelik Aktivasyon Kodu gelmemesi sorunu?
■ Vkontakte.ru sitesinin Dili Rusça'dan Türkçe'ye nasıl çevirilir ?
■ Üyelik ücretli mi / ücretsiz mi?
■ Üye olmak için Telefon numarası isteniyor , bu sorun olur mu?
■ Vkontakteru güvenilir bir site mi?
■ Vkontakteru Erişim Bilgilerinizi Düzenleme?
■ Vkontakteru Güvenlik Artırma Yöntemleri
■ Vkontakteru'da Profil nasıl düzenlenir?
■ Vkontakteru'ya durum güncelleme resim , müzik , video , haber  nasıl yüklenir?
■ Vkontakteru'da Grup ve Sayfa Nasıl oluşturulur?
■ Vkontakteru'da Arkadaş arama / ekleme ve istek gönderme nasıl yapılır?
■ Vkontakte kara listesinde Kişi Engelleme
■ Vkontakteru'da Özel MSJ nasıl yollanır?
■ Vkontakteru'ya Mobile telefondan ücretsiz girilir mi?
■ Vkontakteru Geliştiriciler / Eklentiler / Beğen Kutusu Nerden Nasıl Oluşturulur?
■ Vkontakteru sitesine Reklam Nerden , Nasıl verilir?
■ Vkontakteru Kullanım Klavuzu ve Dil Rehberi
■ Vkontakteru Bilgi Defteri
■ Vk Forum / Vkontakte Help

VkontakteRuss Sıkça Sorulan Sorulara  Yorum Yazarak Cevap Verebilir  ve Merak Edipte Sitede Bulamadığınız Sorularıda Sorabilirsiniz.

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 429   Yeni›   En yeni»
gravatar

merhaba bu siteye üye olduktan sonraki davetiye ile ilgili bilgi almak istiyorum, yardımcı olursan sevinirim...

gravatar

Sevgili denizmar. Siteye üye olduktan sonra herhangi bir davetiye alımı diye bir şey yok. Bu tamamiyen üçkağıtçı bazı internet cambazlarının dolandırıcılık için ortaya attıkları bir şey. Maksat bilmeyenlerden para çarpmak. Detaylı bilgi için: Adres: http://vkontakteruss.blogspot.com/2011/12/bkohtakte-uyelikleri-ucretsizdir-free.html Yada: Yukarıdaki menüden DUYURUlara bakmanı tavsiye ederim.

gravatar

kişileri nasıl engelleyebilirim ?

gravatar

yardımınız için teşekkürler...

gravatar

Vkontakteru'da Arkadaş arama /
ekleme ve istek gönderme nasıl yapılır?

gravatar
VK Help Expert at 2 Nisan 2012 10:13

Vkontakte'De arkadaş arama veya diğer herhangi sayfa , grup , eklenti, uygulama , video , şarkı v.b aramak için ilk önce sağ üstteki arama motoru kısmına aramak istediğin neyse yazıp arıyorsun sonra karşına çıkan sonuçlardan Filtreleme yöntemiyle ayıklıyorsun. Yani sadece kişi arıyorsan çıkan sonuçlar menüsünden kişileri seçiorsun kişi arıyor.

gravatar

vk sitesi facebook gibi kişisel bilgileri ve fotografları veri tabanına kayıt ediyor mu? ve vk hesabımı silmeye aldıgımda tamamen siliniyor mu?

gravatar

Üyeliğimi iptal ettim ama tamamen bilgilerim silinmemiş ve kasım 2012 ye kadar saklanacağı söyleniyor neden böyle birşey yapılıyor?
İlginiz için teşekkürler..

gravatar
VK.com Help Expert at 10 Nisan 2012 15:04

Belki tekrar geri dönmek istersiniz diye. Çünkü ; normalde hemen silinmez üyelikler. Nedeni ise şu ; Facebook , Twitter , Blogger Hesapları gibi diğer ünlü sosyal paylaşım sitelerinde aynı mantık yer alır. İnsan psikolojisini bu tür sitelerde dünya çapında kitlesel olarak öğrenip , devlet adamları ve İstihbarat ajanları ona göre Strateki ve taktik uygularlar. Mesela facebook genelde MOSSAD ve CIA ajanlarına çalışır. Yani amerikayla israil. Ve asıl konumuza dönersek. VK'da neden üyelikleri hemen silmiyor. Çünkü ; kimisi vk'da suç teşkil edecek dolandırıcılık veya başka suçlar işlemişse bu vukuatlı kişileri tespit edip daha rahat yakalamak ve cazi hüküm sürmek için üyelikler İncelemeden geçmeden silinmez. Başka sorunuz varsa buyurun sorun.

gravatar

Peki telefon numaramıza başkalarının ulaşması söz konusumudur?
İlginiz için şimdiden teşekkürler...

gravatar

Sayın Adsız. Telefon numaranıza vk sistemi hariç hiç kimse erişemez. Vkontakte sistemi ise sadece üyelik aktivasyon şifrenizi etkinleştirmek için ve üyelik şifrenizi unuttuğunuzda yeni şifre oluşturmak için sizle iletişim kuruyor. Mesela : Facebook ve twitter da sadece msn kullanılıyor ve msn aracılığı ile sizle iletişim kuruyor. Ruslar ise msn pek güvenli olmadığı için telefon üzeri üyelik ayarlatıyor. Çünkü msn enizi kırabilirler ama telefonunuzu sizden başka kimse ele geçiremez. Geçirse bile aynı numaradan yeni numara alabiliorsunuz. Yani sadece size ait ve size özel bir sistem var burda mantık bu

gravatar

bende tlf numarası ile üyelik aldım ama şimdi içime kurt düştü iptal etmek istedim bulamadım?peki tlf faturasına herhangi bir yansıma olur mu?teşekkürler...

gravatar
VK.com Yardım Uzmanı at 14 Nisan 2012 14:01

Yok Hayır Kesinlikle telefon faturasına bir yansıma olmaz. O konuda rahat olun. Çünkü ; bizzat faturasız (kontörlü) telefondan üyelik ayarladık biz denedik. Herhangi bir fatura ücreti alınmadı. Ücretsiz yani. Rahat olun

gravatar

üyeliğimi iptal etmek istiyorum.nasıl yapabilirim normal face gibi ayarlarda bulamadım.nasıl iptal edebilirim?ilginiz için teşekkürler

gravatar

mrb üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

gravatar

merhabalar;

VK'ya video yükledim, gizlilik ayarlarını herkese açtım, embed kodunu da alıp siteme yükledim. 1-2 saat sonra "Bu Video Genel Erişime Kapatılmıştır" uyarısı geldi. bunu nasıl aşabiliriz?

gravatar

Sevgili VK.com Yardım Uzmanı yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum...

gravatar

üyeliğimi iptal etmem gerekiyor acaba nasıl??

gravatar

Arkadaş engellemek istiyorum yardımcı olur musunuz?

gravatar

site açılmıyor.yardımcı olmanızı rica ederim. teşekkürler

gravatar

Site Açılma Sorununu Ana Sayfamızda Paylaştık Resimli Anlatım ile. Vkontakte'ye nasıl girebileceğinizi açıkladık. Oradan bakarsanız anlarsınız.

Yada bu Adresi kopyalayıp Adres çubuğuna yapıştırın enter'a tıklayın. Direk yönlendirir.

Adress: http://www.vkontakteruss.blogspot.com/2012/05/windows-7-dns-degistirme-vkontakte.html

gravatar

aktif arama yapıp da eklediğiniz bayanlar,önce sizi kabul ediyorlar ama neden konuşmuyorlariacaba bu kimseler başka bir amaç için mi bu sitedeler?

gravatar
VKontakte Yardım Ekibi at 5 Haziran 2012 06:08

Sayın Adsız.

VKontakte sitesinde Türkler azınlıkta.
Genelde Rus bay/bayan kişiler daha çok bulunmakta. Siz , eklediğiniz kişiler ile onların kendi dilinden konuşun. Rusça bilmiyorsanız eğer;

En üstteki menüde , VKontakte TRanslate/Çeviri programımızı kullanın.

gravatar

VK'ya nasıl video yuklenir? Facebook'taki gibi video paylaşmak gibi mesela...

gravatar

Çok basit istediğin videoların link adreslerini yani "http://www. devamı..." bu URL adreslerini alıp kendi duvarında yazı yazdıgın yere yapıştırdıgında tıpkı Facebook'taki gibi video paylaşmış olursun.

gravatar

meraba vk hesaını nasıl silebilirim acaba

gravatar

selam listen bir kac arkadas ekledim sonra ise sildim ama profimde seni takip edioyrlar diye insanlari sayisi artiyor onlar nasil silebilirim ama kara liste almadan?

gravatar

merhabalar ben vkontakte grup kurdum ve bu grubu buyutmek ıstıyorum arkadas lıstemde olmayanlarıda davet etmek ıstıyorum bu konuda nasıl yardımcı ola bılırnız?

gravatar

Sayın Lisan Kara

Vkontakte'de kurdugunuz grouplar veya pages sayfaları için hayran veya diğer tabirle takipçi sayınızı artırmak istiyorsanız eğer. Bunun tek bir yolu var. Link adresi oluşturmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Grubunuzun URL Link adresinizi kopyalayıp bol bol reklam yapmak. Tabiki vkontakte sayfalarında. Diğer türlü , vkontakte arama sonuçlarında ilk sayfada çıkıyorsanız ve aranılan kelime eğer sık sık aranan bir terimse zamanla takipçi listeniz kabaracaktır. Mantıken düşünüldüğü zaman Facebook'taki grup ve sayfalardan hiçbir farkı yok vkontaktenin :)

Başka sorusu olan var mı?

gravatar

Sayın Muharrem Yıldırım.

Vkontakte hesabınıza girdikten sonra sol menüde ayarlar seçeneğine tıklayınız. Sonra ise en üstte ayarlar menüsü çıkıcaktır karşınıza. O menüden erişim ayarlarınızdan follow all seçeneğini kaldırın. Yani arkadaşınız olmadığı halde , tıpkı facebooktaki " Abonem Ol" butonuna benzer bir fonksiyonu deaktive etmiş olcaksın. Yani pasifleştirerek aktifliğini kaldırcaksın. Böylece sorun çözülmüş olacaktır

gravatar

rus arkadaşlarım var ve vk ye üye olmak istiyorum. ama iyice araştırmadan buna kalkışmak istemedim. üyelik ücretli mi, yoksa tamamen facebook gibi mi? bu numara olayı beni de tedirgin etti, daha ayrıntılı bilgi rica ediyorum sizden. şimdiden teşekkürler...

gravatar

VK adresimi kapatmak istiyorum nasıl yapıcam lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

gravatar

Sayın ceren

Konu ile ilgili detaylı bilgi sitemizde mevcut. Ana Menüde "Üyelik" seçeneğine tıkladığınızda karşınıza üyelik ile ilgili yazılan yorumlar ve cevapları göreceksinizdir. Sorunuzun cevabı orada mevcut.

Üyelik
Konu ile ilgili Link Adresi: http://vkontakteruss.blogspot.com/2012/01/vkontakteye-nasl-uye-olunur-resimli.html

gravatar

Sayın Adsız

VK üyeliği silinmesi 6 aylık sürectir. Yani başta sil dersin hemen silinmez , dondurulur. 6 Ay sonra otomatik silinir. Tabi bu süre içerisinde tekrardan sisteme giriş yapmamanız lazım. Yoksa Facebook gibi yeniden aktive olur.

Nereden nasıl vk hesabımı silerim yani donrurum diye soracak olursanız. Profilinize giriş yapınız. Soldaki ayarlar menüsünden hesabınızı silebilirsiniz. Anlamadığınız kelimeler karşınıza çıkarsa , sistemin dilini türkçe yapınız.

Sistem dili nasıl türkçe yapılır?
Hemen üst menüden "Üyelik" seçeneğine tıklarsanız. Oradaki resimli anlatımlarımızda site dili nasıl türkçeleştirilir görürsünüz.

Beceremiyorsanız eğer. En üst menüden Translate / Çeviri menümüzü kullanarak karşılaştığınız kelimeleri türkçeye çevirebilirsiniz.

gravatar

üye olurken telefona aktivasyon kodu istiyor güvenilirmi

gravatar
VkontakteRuss at 30 Ekim 2012 09:34

Evet , en az Facebook kadar güvenilir.

gravatar

Vk da arkadas ekliyorum ve daha sonra gizliyorum...Bu arkadas ekleme durumumun güncellemelerde görünmemesi için ne yapabilirim..beenim arkadaslarımın kimi eklediğimi görmemeleri için ?

gravatar

Özel olarak eklediğiniz kişilerin görünmemesi, durumuna kısıtlama getirmek için. Duvarınızı kimlerin görebileceği ayarlarından bazı arkadaşlarınızı kaldırabilirsiniz. Görmesini istemediklerinizi.

gravatar

Belarus'tayım,turkcell numaram bloke oldu, şifremi yazdıktan sonra kod numarası bloke olan bu turkcell numarama geliyor, bu yüzden siteye giremiyorum. Ne yapabilirim?

gravatar

Yabancı bir bilgisayardan Vk hesabıma giriş yapıldığında uyarı SMS'i alır mıyım? Facebook'da bu özellik var sanırım.

gravatar

Sayin Adsız.

Belarus'ta kalan arkadaş vkontakte'ye üye mi oluyorsunuz. Yoksa üyesiniz ve üyelik girişi yaptıktan sonra mı eski numaranıza kod gidiyor? Bunu belirtirseniz sevinirim.

Eğer , üye oldugunuz halde sisteme giriş yaptıktan sonra kod eski numaranıza gidiyor ise, üyelik profilinizde ayarlardan bloke olan eski Türkcell numaranızı silip yeni numaranızı yazmanızı öneririz. Böylece sorun çözülecektir.

gravatar


Vkontakte ayarlarınıza girip , Güvenlik sekmesinden o dediğiniz seçeneği aktif ederek bu konuda haberdar olabilirsiniz.

gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

benim fotoğraflarımla sahte bir hesap açılmış.. bu sahte hesabı nasıl sildirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

gravatar

vk hesabı nasıl kapatılır

gravatar

kapanan hesabı geri açma şansı varmı acaba

gravatar

Nasil iptal ettin ?

gravatar

vk hesabımı tamamıyla kaldırmak isiyorsum nasıl olaçak beni bilgilendirirmisiniz!!

gravatar

selam ben vk de sayfamı erişime nasıl engelleyebilirim. kimsenin benim duvarımı görmesini istemiyorum. arkadaşlık isteği gönderilmesini de istemiyorum..

gravatar

vk ya video eklemeye kalktığımda bir hata veriyor

Вы больше не можете загружать новые видеозаписи, поскольку на Вас поступило много жалоб от правообладателей.

bu hata nedir neden video ekleyemiyorum lütfen yardım ben daha video ekleyemeyecekmiyim bilgisi olan ve ya admin yardım edermisin

gravatar

iptal ettiğim hesbımdaki tel numarasını nasıl silecem.çünkü başka hesap açmada kullanacam.

gravatar
VkontakteRuss at 4 Şubat 2013 06:27

Başka Hesap Açmada Kullanamazsın. Tek bir hesap için kullanabilirsin. Bunun nedeni sahte hesap kullanımlarının önüne geçmek.

gravatar

üyelik için cep numaramı yazıyorum ama uyarı veriyor kabul etmiyor .napcam.

gravatar

vk.com hesabımdan telefon numaramı kaldıramıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

vk.com üyelğimden tel numaramı tamamen sildirmek istiyorum.Silerseniz çok memnun olurum.

gravatar

vk.com üyelğimden tel numaramı tamamen sildirmek istiyorum.Silerseniz çok memnun olurum.


gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

üyelğim 10 eylül de silinecekmiş.Peki silindiği zaman tel numaram da silinir mi?Başkalarının eline geçmesinden korkuyorum.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.





gravatar

hala cevap yazmadınız sorduğum soruya.

gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

üyeliğim 10 eylül de silinecekmiş.Peki silindiği zaman tel numaram da silinir mi?Başkalarının eline geçmesinden korkuyorum.Yanıtlarsanız çok memnun olurum.

gravatar

telefon numarama başkalarının ulaşması söz konusu mu?İlginiz için şimdiden teşekkürler

gravatar

paylaşımda bulunamıyorum. nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

gravatar

üyeliğim 10 eylül de silinecekmiş.Peki silindiği zaman tel numaram da silinir mi?

gravatar

üyeliğim 10 eylül de silinecekmiş.Peki silindiği zaman tel numaram da silinir mi?


gravatar

vk ya giriş yaptığım halde karşı tarafın benı offline görmesini nasıl sağlarım ?

gravatar

www.netmekani.com domain is banned

gravatar

www.netmekani.com video domain is banned yasıyor arkadaslar bunun açdırmanın bır yolu varmı

gravatar

Arkadaşımın duvarına resim veya videoyu nasıl ekleyebilirim?

gravatar

otomatik dil çevirisi konusunda bilgi verebilir misiniz en üste menüde bu proğramı bulamadım

gravatar

vkontakte hesabımdan telefon numaramı iptal ettirme gibi bir şansım varmı acaba? ACİL YARDIM!!!

gravatar

Sayın Adsız

Otomatik dil ayarlarını , Google Crome dil seçeneklerinden yapabilirsiniz.

gravatar

Sayın Tolga Sürücü

VK üyelikleri telefon ile yapılıyor. Bu yüzden telefonunu iptal ettiremezsin , ama değiştirebilirsin. Yeni yazacağın numaraya kod gelir o kod ile hesabını onayladınmı. Eski numaran kalkmış olur.

gravatar

Vk da arkadas ekledikten sonra eklediğimiz arkadası listemizde gizlememiz mümkün olurmu?Bunu nasıl yaparız?

gravatar

vk.com da nasıl sayfa açabilirim?

gravatar

vk dan kisi nasil silinir

gravatar

Sayın Sedat W

vk.com'da nasıl sayfa açıldıgını , VkontakteRuss Resmi Facebook sayfasından öğrenebilirsiniz orada resimli anlatımı paylaşılmıştır.

www.facebook.com/VKontakteRuss

gravatar

Merhaba ..Daha önceki gönderdiğimiz hediyeleri .. gönderilenler kısmından nasıl silebilirim .. Bilen varmı ??

gravatar

merhaba. vkontakte de online olmama rağmen offline gözükmemi sağlayacak bir yol var mıdır? telefonla girince bunu sağlayan bir program olduğunu duymuştum fakat porgramın hangisi olduğunu bilmiyoru. aydınlatırmısınız lütfen. tşk..

gravatar

evet gerçekten invisible mode var vkontakte için?bilgilendirirseniz seviniriz.teşekkürler.

gravatar

vkontakte de arama kısmını nasıl düzenleyebiliriz? arama derken yani beni sitede bulamasınlar. örneğin google vk adımı soyadımı yazdığı zaman benim profilimi görebiliyorlar. bunu görülmesini istemiyorum. nasıl düzenleyebilirim?

gravatar

benim durup dururken videolarım silindi nasıl geri yükleyebilirim

gravatar

Herhangi biriyle arkadaş olmak istiyorum ama arkadaşlarım listesinde görünmesini istemiyorum.....ne yapmam lazım???????yapan arkadaşlar var ama söylemiyor.....yardım lütfen.....

gravatar

Hakkinda bilgilerimi nereden yazabilirim ?

gravatar

Bu siteye üyrim ama bayan naıl geitltiliyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

gravatar

Sayfaya video yükledim fakat çıkış yaptıktan sonra izliyemiyorum veya yolladığım bir arkadaş üye olmadan izliyemezsiniz yazsıyla karşılaşıyor bunu nasıl düzeltebilirim

gravatar

Sayfaya video yükledim fakat çıkış yaptıktan sonra izliyemiyorum veya yolladığım bir arkadaş üye olmadan izliyemezsiniz yazsıyla karşılaşıyor bunu nasıl düzeltebilirim

gravatar

merhaba öncelikle bilgiler için teşekkürler. ben profilimin arkadaşlarım dışında başkaları tarıfından görünmesini istemiyorum. böyle bi uygulama mevcut mu ögrenmek istiyorum.

gravatar

tamer karadayı

merhaba öncelikle bilgiler için teşekkürler. ben profilimin arkadaşlarım dışında başkaları tarıfından görünmesini istemiyorum. böyle bi uygulama mevcut mu ögrenmek istiyorum.

gravatar

herkes istedigi videoyu paylaşıyor profili kapanmıyor ama benim profilim sürekli kapanıyor. neden böyle çifte standart var. bazı kişilerin özelliği mi var

gravatar

Merhaba, şirketim (marka) için sayfa oluşturmak istiyorum. Facebook'da kişiler için ''profil'', şirketler-markalar için ''sayfa''lar bulunuyor. Vkontakte üzerinden nasıl yürüyor, böyle bir ayrım var mı yoksa kayıt ol diyip tek bir profil oluşturup burdan marka tanıtımımı reklamlarla da destekleyip mi yapacağım? Teşekkürler.

gravatar

Merhaba arkadaslar. Profilimde paylasmıs oldugum resimleri '' arkadas olarak ekli olmayanlar görmesin istiyorum '' nasıl yapabılırım bu konuda yardım edersenız bilgi verirseniz sevinirim . ...

gravatar

Neden telefon çağrıları izni istiyor?

gravatar

Merhaba sayfasını silen birine nasıl ulaşabilirim

gravatar

arkadaşlar vk.com da hesap şikayet etme yok mu?
benim ismimi kullanarak hesap açmış birisi var bunu şikayet ederek hesabın kapatılmasını istiyorum ne yapmam gerekir

gravatar

kapatılan hesabı nasıl geri açarım http://vk.com/emrecizmeci

gravatar

selamun aleykum ses dosyasi nasil ekleniyor video eklemeyi buldum ama ses dosyasi ekliyemiyom

gravatar

selamun aleykum ses dosyasi nasil ekleniyor video eklemeyi buldum ama ses dosyasi ekliyemiyom

gravatar

Vk da group açmak istiyourum Yardımcı olurmusunuz lütfen!!!!

gravatar

Grup nasıl açılır?

gravatar

Rusça dilini türkceye çevirmenin bir yolu varmı ?

gravatar

telefon numaram degisti sifremi hatirlamiyorum kullandigim sifreleri girdim olmadi eski hattima sifre yenileme kodu gonderildi ama hat bende degil bir turlu giremiyorum hesabimi nasil kapattirabilirim ?

gravatar

Vk da ki sayfamı hangi kullanıcılar ziyaret etmiş. Bunu nasıl görebilirim

gravatar

vk göruntülü goruşebilirmiyi fesbook gibi

gravatar

vk da daha önce sildiğim mesajları nasıl geri yüklerim.

gravatar

Mabilden video izleyebiliyodum artik izleyemiyorum "Uzgunum bu video oynatilamaz" hatasi aliyorum

gravatar

sildiğim hesabımı yeniden kurmak istiyorum ama sifremi unuttum ne yapıcm

gravatar

Vk ekibi uzun süredir hesabıma giriş yapmadım bu yüzden giriş bilgilerimi unuttum size yardım başvurusu gönderdim kaç defa ama profilin bana ait olduğunu kanıtlayamadığım için başvurum reddedildi.bugün e-mail gönderdim size ama geri dönüş olmadı.Şuanda hiç bir şey yapamıyorum.

gravatar

beğendiğim sayfaları nasıl gizleyebilirim ?

gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

vk da hesabım vardı yeni bir hesap açmak istedim hesabıma telefon num. ile giriyordum yeni hesapta aynı numara yı yazdım yeni bir hesap açıldı ama eski hesaba giremiyorum lütfen yardım edin

gravatar

arkadaşımın duvarına herhangi bir haberi nasıl paylaşabilirim?

gravatar

Arkadaşınız onaylamadan paylaşamazsınız. Paylaşım seenekleri açık olmalı.

gravatar

Sayın Adsız , 1 telefona sadece 1 tane üyelik alarak giriş yapabilirsiniz. Aynı telefon için daha çok üyelik alamazsınız. VK , sahte hesapların önüne geçmek için böyle bir uygulama yapıyor. Birden çok üyelik için birden çok telefon numarası kullanmanız gerek.

gravatar

ben arkadaşım olmayan birini engellemek istiyorum yani benim sayfama giremesin bloke etmek istiyorum onu .nasıl olacak acaba ?

gravatar

burada izlenen videolar ücretlimi telefonamı fatura olur

gravatar

sitede olup online olmayı nasıl kaldırabilim...yani online olduğumu arkadaşların görmesi engellemek için ne yapmalıyım..tüm arkadaş listemin...kolay gelsin..

gravatar

telefondan yorum yaparken yoruma resim eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?

gravatar

mesaj kutusunda biriken mesajları topluca silmek mümkün müdür ?

gravatar

hesabım kapatıldı tekrar aynı hesabı nasıl açabilirim?

gravatar

VK ya facebook yoluyla üye oldum. VK ya telefonumu eklemek istiyorum ama telefona bir türlü onay kodu gelmiyor. Lütfen yardım edin!

gravatar

Merhabalar... Bir arkadaşım benim beğendiğim herşeyi görebiliyor. Bunu ben nasıl yapabilirim. Yani onun beğendiğiklerini nerden görebilirim? Şimdiden teşekkürler...

gravatar

Vk telefon uygulamasinda muzik dinlerken saved kismindaki muzik listesinden sarki kaldıraniyorum nasil olacak abaca?

gravatar

Mrb ben bu siteye üye olduktan sonra bi program yüklemek önerildi yükledim ve format attıktan sonra silindi bu programın özelliği bn netten diğer kişilerden video eklediğim zaman cepten açınca bu proğramı eklenen videolar direk çıkıyo ve indirme imkanı buluyodum yani profilimle eşitleme yapiyodu bu programı şimdi bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim tşkr ederim

gravatar

arkadaşımın gizli arkadaşı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim, bu konuda yardımcı olur musunuz?

gravatar

gonderdigim arkadaslik isteklerini toplu halde nasil iptal edebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gravatar

gonderdigim arkadaslik isteklerini toplu halde nasil iptal edebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gravatar

gonderdigim arkadaslik isteklerini toplu halde nasil iptal edebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gravatar

gonderdigim arkadaslik isteklerini toplu halde nasil iptal edebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gravatar

gonderdigim arkadaslik isteklerini toplu halde nasil iptal edebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gravatar

gonderdigim arkadaslik isteklerini toplu halde nasil iptal edebilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

gravatar

Internet üzerinden facebook üyeliği yaptım. Simdi android uygulama girişi yapmıyorum. Çünkü sifre diye verdiği rakamları unuttum :( ne yapabilirim?

gravatar

bir bayan arkadaşın sayfasındaki gizli arkadaşlarını nasıl öğrenebilirim.Teşekkürler.

gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

Slm profilimdeki ismimi degistirmek iatiyorum.bunu nasil yaparim.

gravatar

Sayın admin bazı kişilerin profillerinde 18 yaş denilerek çocuk istismarı yapılmaktadır. Bunun için TİB başvuruda bulundum bu videoların linkleri yollaya bilirim nasıl kaldıra biliriz. Teşekkürler

gravatar

Mesajları karşı tarafın gördüğünü görmek mümkünmü

gravatar

Selam. ben vk'ya üye oldum fakat birkaç saat sonra isim değişikliği sebebiyle üyeliğimi iptal ettim 9 ay sonra silinecektir dedi. başka bir üyelik açmaya çalıştım fakat telefon numarası istediği için numaram önceki üyeliğimde hala kayıtlı. yeni hesap almak istiyorum veya eski hesabıma tekrar girmek istiyorum yardımcı olur musunuz. ikisi de olmadı eski hesabıma tekrar girmek isterken kullanıcı banlandı diye hata veriyor?

gravatar

Hesabımı kapattıktan sonra da rus arkadaşlrım bana mesaj atabilir mi ? gelir mi yani hesap kapalıyken mesaj

gravatar

Hesabıma ulaşamıyorum kod hatalı diyor ama doğru olduğuna eminim hesabım engellemiş olabilirmi eğer engellemiş ise tekrar acabilirmiyim

gravatar

selam hesabım tamamen silindikten sonra yaptığım yorumlar ve beğendim sayfalarda tamamen silinirmi yardımcı olurrmusunuz?

gravatar

Iyi akşamlar arkadaşlarım bazı sayfaları beğenerek onları takip ediyorlar fakat ben denedim herhangi bir sayfa bulamadım:/ nasıl yapabilirim? Ilginize Teşekkürler

gravatar

Merhaba ben vk hesabıma giriş yapamıyorm şifremi unuttum link de numaram degişti nasıl giriş yapabilirim

gravatar

Ya ben vk daki numaramı nasıl format attıracagim numarana format at diyor giremiyorum

gravatar

Hesabim sayfalarda reklam paylastigim icin banlandi nasil actiricam ???

gravatar

Bir fotoğrafı şikayet ettim hala kaldırılmadı kaldırılması için ne yapmam gerekir

gravatar

Ben uygulamasini indirdim fakat dili Türkçeye ceviremiyorum bilen arkadaslar veya admin yardimci olabilir misiniz

gravatar

Merhaba,
VK android uygulamasını tükçe ye çevirebiliyormuyuz. Çevirebiliryorsak nasıl yapabilirim. Yardımcı olabilir misiniz.?

gravatar

Sayfam tuzağa düşürüldüğüm bir video yüzünden sınırsız blocke edildi deniliyor.Tekrar sayfamı nasıl alabilirim.Teşekkürler

gravatar

Code 1105 veriyor nedir

gravatar

şifremi unuttum telefona kod gönderiyor ama kod gelmiyor mail yolu ile şifre sıfırlama yontemi mevcut mu? profilimi buluyorum ama şifremi hiç hatırlamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

gravatar

ADMIN XAiw men Silinen Mesajlari Geri Qaytarmaqda Komeylik Ele! Vacibdi Zehmet Olmasa Gorub Kecme. Indiden Tewekkur :*

gravatar

Yanlışlıkla sildim tekrar yükleme yapmak istiyorum ne yapayım

gravatar

Şu dil değiştirme nasıl yapılıyor?

gravatar

Fotoğraf eklemek istediğim şu hatalardan birini veriyor 3 tane tarayıcıda denedim Java da yükledim yeniden de başlattım aynı.. Bi türlü albüm yükleyemedim neden? Hata bunlar : JavaScript unexpeted token yada JavaScript error: syntax error veya JavaScript error: scrollNode is not defined

gravatar

Dil değiştirme nasıl yapılıyor

gravatar

videolarımı gizlemek istiyorum...yada bazı videoları sadece ben görmek istiyorum...bunu nasıl yaparım

gravatar
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gravatar

sayın vk yöneticileri benim hesabım belirli aralıklar ile kapanıyor geçiçi olarak size şunu sorayım sayfamda porno grafi var ondan kapatılmış diye yazıyo ama eski şifreyi kabul etmiyor ama benin hesabımdan zararlı içerikleri nasıl kaldıracağım lütfen yardım edin sayfamın kapanmasını istemiyorum sayfayı kurtardıktan 24 saat içerisinde yine kilitlenme olayları oluyo bakın vk ekibi ben bu sayfayı 24 saatte temizliyemem hiç sorgulamadan 1 günde sayfayı yine kapatıyosunuz ben hiç memnun olmuyorum benim sayfamdan ne isteniyo acaba ben anlamadım içerik temizliği 24 saat içinde olamaz bu sürenin uzaması lazım vk sizi şiddetle kınıyorum artık şifre olarak ne verilecek o bile sorun sayfanın şifresi aklıma ne gelirse onu veriyorum alın size hesap bilgileri burada hesab adı soner soy isim özgen hesabın mail hesabı sonerozgen26@hotmail.com hesabım kilitli durdurma yetkisi sizde olduğuna göre temizleme yetkileride sizde zararlı içerikleri temizleyin ozaman artık bıktım yeni şifre vermeye sayfama benim facebook hesabım tam 8 adet var bu sorun hiç facebookta olmadı ne amaçla hesabı hemen durdurma olayı var sayfamın kapanmasını istemiyorum süre verilsin ozaman nebu 24 saatte yeniden kapatma olayı sizi anlamak zor sayfam 3 ayda 4 defa kapandı sorgu yok sual yok hesabın geçiçi olarak kapandı ibarnamesini almak istemeiyorum kapatan sizsiniz bu sorunu çözelim artık sayın vk benim bu sayfayı 24 saatte temizlemem mümkün değil süre verilmesini istiyorum ben hesabıma ambargo konulmasını istemiyorum vk yöneticileri sorunlarım bunlar

gravatar

Video silme nasıl yapılır.

gravatar

Merhaba sayfam belirli araliklard bloklaniyor ilk seferinde supheli hareketten dolayi oldugu yazildi ama uygunsuz icerik vs.birsey yoktu.bir sure sonra tekrar acildi simdiyse hesabima erisemiyorum aciklama olarak sayfamin bloklanmis olmasi disinda hic birsey yazmiyor.vk ye bagli kullandigim bir muzik ve video programi va r onunla alakali bir sey olmasi mumkun mi acaba?degilse sebebi ne olabilir?

gravatar

Vk uygulamasindaki dili nasil turkce yapabilir im yardiminiz icin simdiden teskkurler

gravatar

Hesabıma erisim yapamıyorum. Çünkü belarusta aldıgım telefon numaramı unuttum acil yardım ederseniz sevinirim

gravatar

selam ismim volkan karsliyim yaşımdayım.okuyorum öncekile macera aramayı sevmem okuma uygar vekültürlü olamayı severim anlayışlı sadakatli seviyeli kalbi inançlı hoş gör ulu bayana yakışan davranış biçimleri bezen insan bir cuma günü kadar sevinçli ve umutlu olmalı umutları yok etmek ahmak asıl duygusundan yoksun insanlari n işidir içi dışı bir bayan arasın 05426646899

gravatar

selam ismim volkan karsliyim yaşımdayım.okuyorum öncekile macera aramayı sevmem okuma uygar vekültürlü olamayı severim anlayışlı sadakatli seviyeli kalbi inançlı hoş gör ulu bayana yakışan davranış biçimleri bezen insan bir cuma günü kadar sevinçli ve umutlu olmalı umutları yok etmek ahmak asıl duygusundan yoksun insanlari n işidir içi dışı bir bayan arasın 05426646899

gravatar

selam ismim volkan karsliyim yaşımdayım.okuyorum öncekile macera aramayı sevmem okuma uygar vekültürlü olamayı severim anlayışlı sadakatli seviyeli kalbi inançlı hoş gör ulu bayana yakışan davranış biçimleri bezen insan bir cuma günü kadar sevinçli ve umutlu olmalı umutları yok etmek ahmak asıl duygusundan yoksun insanlari n işidir içi dışı bir bayan arasın 05426646899

gravatar

Telefon numarami nasıl gizlerm sadece ben görmek istiyorm

gravatar

teşekkürler www.medyavadi.com sizlere instagram twitter facebook google plus takipçi türk takipçi foto beğeni youtube izlenme arttıurma işlerini hızlı ve güvenle sunar

gravatar

selam hayırlı geceler hesap gizlendi diyor nasıl girerim tekrar

gravatar

Merhaba,

Eğer departmanda misiniz? Eğer Bankası'ndan kredi reddedildi? Yoksa faturaları ödemek için bir kredi gerekiyor? Sizin yardım şimdi geliyor, artık endişe, Mrs Martina Ömer, Kredi şirket insanlara kredinin her türlü sunan bir kredi borç verme firma, e-posta yoluyla% 3 kişinin bize bir düşük faiz oranı ile kredi ihtiyacı olan firmalar: martinaloanservices @ hotmail.com

gravatar

Merhaba
Sen gayrimenkule bir mali-kredi kredi kredi ihtiyaç
Investissement otomobil kredi borç itfa Konsolidasyon
Kredi Sen sikismis. Bize bugün ve yaptigimiz
Size verebilir bunu ihtiyaciniz miktari yani
 Daha fazla bilgi ve almak için yapmak ne diyecegim
 makul bir oranda kisa sürede bu kredi. Ciddi ve dürüst, lütfen bize ulasin.
Ben, herkese çerçeveye tezgâhtar konusmak
Vb görevlilere Finans, yol ........
Muhtaç Ama çogunlukla insanlar:
- Bir bankada kredi erisimi yoktur tüm kisiler.
- Issiz Özel ya da issiz.
- CDD Insanlar, geçici sözlesmeler tüm yardimci ...
CDI disari sözlesmeleri.
- Organize finansal ihtiyaç bireyler kendi
dügün ya da parti.
- Asiri borçluluk, Fransa (FICP) ve dünyanin Bankasi sikismis.
- Ayrica yatirimcilar için tüccar isteyen
Onlarin sermaye dönün. haimjeanfrancois95@gmail.com
Birçok selamlar

gravatar

Merhabalar.
Ben şifremi hatırlamıyorum nasıl fotoğrafları kaldırıcam Google araması direk Web'de çıkıyo kaldırmam gerek��

gravatar

Admin ben hesabıma erişemiyprum isimden hangi telefon veya numaraya ait OLDUĞUNU öğrenmem gerek lütfen yardımcı olun:/

gravatar

Ruscadan turkceye nasil deyistiricegiz

gravatar

Selamın aleyküm ismim volkan 28 yaşındayım karsliyim 1.73 boy y efendi sayılı gili uygar ve temiz kalpli doğrudüzgün sözlü olarak kalbinde ve dilin de Allah için korku olan sadakat anlayış kibarca derdini anlatan kötü düşünmeyen kabaligi yalanı asla Sevmeyen özü sözü bir bayan arkadaş arıyorum besyuz kirk iki altuyuz atms dort atmis sekiz doksan dokzu05426646899

gravatar

Selamın aleyküm ismim volkan 28 yaşındayım karsliyim 1.73 boy y efendi sayılı gili uygar ve temiz kalpli doğrudüzgün sözlü olarak kalbinde ve dilin de Allah için korku olan sadakat anlayış kibarca derdini anlatan kötü düşünmeyen kabaligi yalanı asla Sevmeyen özü sözü bir bayan arkadaş arıyorum besyuz kirk iki altuyuz atms dort atmis sekiz doksan dokzu05426646899

gravatar

sayın vk yönetimi benim hesabıma bir vidodan dolayı süreli kapatma yapılmış videoyu ben koymadım ve bu üne kadar da hiç bir paylaşım yapmadım hesabımı tekrar açmanızı rica ediyorum

gravatar

sayın vk yönetimi benim hesabıma bir vidodan dolayı süreli kapatma yapılmış videoyu ben koymadım ve bu üne kadar da hiç bir paylaşım yapmadım hesabımı tekrar açmanızı rica ediyorum

gravatar

sayın vk yönetimi benim hesabıma bir vidodan dolayı süreli kapatma yapılmış videoyu ben koymadım ve bu üne kadar da hiç bir paylaşım yapmadım hesabımı tekrar açmanızı rica ediyorum benim sayfada kötü bir şey varsa ihtar edilir düzenleme yapmasam kapatırsınız oysa ne uyarı ne de başka bir şey önemli olan hastayı iyileştirmek dir öldürmek kolay sizden ricam ayfamı tekrar açılmsı kapatmak kolaydır çünkü övce ihtar çakilir sonra kapatılır hesap içerisinde farklı içerik varsa temizlenir sayfamın tekrar açılmasını rica ediyorum saygılar

gravatar

sadece telefon bilgisi ile rehberimdeki kişiler profilimi bulabilir mi? kel alaka fakat telefon rehberimde olan biri takibe aldı beni. oysa profilde ismim cismim yazmıyordu.

üye olduğumda telefon rehberimde kayıtlı kişilere bildirim mi gitti acaba? filan nolu kişi vk üye oldu gibi?

gravatar


Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bireyler, işletmeler, sigorta, kredi fırsatlar Brezilya Karargahı veriyoruz ve Durellpetersonloanfirm vb Biz ömrünü başvurun. Eğer finansal zorluklar içinde daha fazla veya kim arıyor burada faturalarınızı ödemek yoksa geçmişte tüm mali sıkıntılar yapmak için bir kredi ihtiyacınız varsa yatırım kredisi gerekir. Biz% 2 herhangi bir para birimi mezhebinin faizli kredilerin her türlü sunuyoruz. Çünkü ben bu büyük orta kullanmak istediğiniz herhangi bir finansal sorunu çözmeye yardımcı olmak için hazır kredi sizi bilgilendirmek zorunda. İletişim e-posta: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçin veya finans departmanı iş kredi ihtiyaçlarına bağlı ziyaret çekinmeyin.
Müşteriler ilgi sadece danışmalıdır
O, bu mektubun alındığını kabul etti ve bize geri döner.
Sayın DurellPetersonloanfirm
Sayın DurellPetersonloanfirm Kredi Şirketi || İletişim ve KSS
E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz: Durellpetersonloanfirm@hotmail.com

gravatar

Selam vk da nasıl çevrimdışı olarak gezebilirm

gravatar

Herkese merhaba,
Ben hızlı bir şekilde Tanrı zengin kadın fakir olmaktan, zarafet çim benim hayatımı değiştirdi Bir okunaklı ve gerçek kredi borç veren beni yönetti nasıl bir tanıklık kesme bu orta kullanmak istiyorum, Ohio ABD'den Bayan Elizabeth Lisa duyuyorum kim şimdi stres veya finansal zorluklar olmadan sağlıklı ve varlıklı yaşam övünebilir. Benim ağrıları eklemek olmaz kim online okunaklı kredi borç veren bir kredi almak bu kadar umutsuz hale internette kredi almaya çalışırken pek çok ay sonra ve 5200 $ toplamını kandırdı, sonra ben bir arkadaşı ile iletişime karar Son zamanlarda online kredi var mayın, biz konuyla ilgili tartışılan ve bizim sonuca o Franklin osayande Scott Kredi Şirket E-postası CEO'su Sayın Franklin Osayande Scott adında bir adam hakkında bana şöyle dedi: franklinosayandescott@gmail.com Yani ben bir başvurusunda kredi stres olmadan kolayca kabul edildi, böylece% 2 düşük faiz oranı ile ($ 320,000.00 USD) ve kredi transferi ve en az iki (2) gün içinde kredi ilişkin yapılan tüm hazırlıklar kredi toplamı, benim banka hesabına yatırıldığına bu yüzden hızla e-posta yoluyla onunla temasa kredi ihtiyacı olan birini tavsiye etmek istiyorum: O yapıyorum bilmiyor franklinosayandescott@gmail.com i Allah o benim life.Thank yapmış olduğu iyi bir şey için onu korusun olacağını dua Tanrı Ben tüm yanıltılmış edilmiştir olanlar ve onlar güvenilir ve güvenilir olduğu, aptal olanlar bu şirketi tavsiye tekrar gülümseme olabilir. Eğer franklinosayandescott@gmail.com üzerinde şirket bugün onları e-posta ve size mi mutlu olacak daha, e-posta bilmemiz gerekir.

Bayan Elizabeth Lisa
Tanrı kutsasın.

gravatar

arkadaşım ile canlı kamera görüşmesi nasıl yapabilirim

gravatar

Ben vk da mesajları sildim geri yüklemek istiyorum bu mümkünmü?

gravatar

Ben mesajlarımı sildim çok önemliydi onları nasıl geri getirebilirim

gravatar

Dili nasıl değiştirbilerim?

gravatar

Sayın vk uzmanı 2 adet Sayfam var giriş linkini birisi için gonderiyorsunu. Diğer sayfaya giremiyorum yardım lütfen

gravatar

Sayın vk uzmanı 2 adet Sayfam var giriş linkini birisi için gonderiyorsunu. Diğer sayfaya giremiyorum yardım lütfen

gravatar

vk.com da şikayet için bir sayfa yada mail adresi yokmu?. Yetkililer ile nasıl irtibata geçeceğiz?.

gravatar

Uygulamak ve onaylanmış olsun artık bize e-posta vb Bireysel Krediler İşletme Kredileri Ticari Krediler İpotek Araba ve otomobil kredileri,: Biz gibi yasal ve meşru bir kredi hizmeti sunuyoruz: comic.finance1@gmail.com

gravatar

Uygulamak ve onaylanmış olsun artık bize e-posta vb Bireysel Krediler İşletme Kredileri Ticari Krediler İpotek Araba ve otomobil kredileri,: Biz gibi yasal ve meşru bir kredi hizmeti sunuyoruz: comic.finance1@gmail. com

gravatar

Listemde istemediğim kişileri nasıl blocklarım????

gravatar

Cevap verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuu

gravatar

Eğer borç temizlemek veya işinizi geliştirmek için kredi ihtiyacı yoktur. johnlisaloncompany2003@gmail.com: Bunu yaparsanız Email aşağıda aşağıdaki kredi başvuru formunu doldurarak bize

Kredi Başvuru Adı:
Cinsiyet:
Adres:
Telefon numarası:
Kredi Miktarı Gereken:
Kredi Tutarı Süre:

Teşekkürler....Sahibinden.

Tüm yanıtlar johnlisaloncompany2003@gmail.com iletilmesi gerektiğini unutmayın

gravatar

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Elena

gravatar

Benim profilim zannedersem bir dowlander programı yüzünden kapandı nasıl geri alabilirim :(

gravatar

Vk de silinmis mesajlari geri yukleye biliyormuyuz

gravatar

Vk de silinmis mesajlari geri yukleye biliyormuyuz

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 429   Yeni› En yeni»

Sorunsuz Baglanti icin www.sohbet-gruphepsi.blogspot.com Adresinden Giris Yapiniz